Те посещават България  по покана на кмета Ивайло КрачоловЗам.-министърът на

...
Те посещават България  по покана на кмета Ивайло КрачоловЗам.-министърът на
Коментари Харесай

Зам.-министър Модева ще се срещне с турски туроператори в Чирпан

Те посещават България  по покана на кмета Ивайло Крачолов

Зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева ще се срещне с турски туроператори в Чирпан в неделя, 28 август. Туроператорите, проведени от турската Бизнес палата, са на посещаване в общината по покана на кмета Ивайло Крачолов.

Визитата им е в следствие от извършения втори Международен туристически и стопански конгрес, проведен в партньорство с РАО „ Тракия “ и ТПП-Стара Загора. На форума Община Чирпан сподели атрактивно  своите благоприятни условия за туризъм и  интегрирани артикули на района, станал прочут като най-новата винена дестинация на България. Това притегли вниманието и на гостите от Турция, които през днешния ден се връщат с представители на бизнеса от градовете Одрин, Чорлу и Текирдаг за  винени турове, опознаване на  традициите в развъждането на лозя,  производството на вино, антично завещание, обекти за културен туризъм, вкусна локална кухня и други

На  срещата в Чирпан непознатите туроператори ще се срещнат с концепцията за винен туризъм на България, презентирана от Министерството на туризма.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР